Vloerverwarming

Een betonlook vloer is zeer geschikt voor het inbrengen van een vloerverwarming. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwwoning betrekt of woont in bestaande bouw: een vloerverwarming kan in elke betonlook vloer worden ingebouwd.

Voordelen van een vloerverwarming in een betonlook vloer

Het laten inbrengen van een vloerverwarming in een betonlook vloer kent verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

Besparen op uw energierekening

Een vloerverwarming is een investering die zichzelf terugbetaalt door wat u bespaart op uw energierekening. Het energieverbruik van een vloerverwarming is namelijk lager dan van reguliere radiatoren.

Geen last meer van koude voeten

Een vloerverwarming in uw betonlook vloer is een garantie voor het hele jaar door warme voeten. Dit is vooral erg prettig tijdens de koude wintermaanden.

Een betere verdeling van de warmte

Door het plaatsen van een vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. De temperatuur hoeft daarom niet eens heel hoog te zijn om de ruimte toch voldoende te verwarmen.

Vloerverwarming aanbrengen in uw betonlook vloer

De specialisten van Rivev B.V. zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een vloerverwarming in een betonlook vloer en voeren dit soort werkzaamheden dagelijks uit. Binnen twee dagen wordt de vloer aangebracht, inclusief vloerverwarming. Wij leveren alle benodigde materialen en zorgen voor het leidingwerk. Vervolgens brengen we de dekvloer én de betonlook vloer aan. Doordat wij werken met onze eigen vrachtwagen, wordt de betonlook vloer op locatie gemaakt uit één partij zodat de mengverhouding gelijk is.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag meer informatie over het inbouwen van een vloerverwarming in uw woning of kantoor óf wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 14646517 of vul het offerteformulier  in.

Offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw bedrijf.