Kleuren van een betonlook vloer

Een betonlook vloer is leverbaar in elke RAL-, NCS- en Sikkens-kleur. Om een betonlook te creëren worden er meestal twee verschillende tinten grijs met elkaar gecombineerd. U kunt hierbij kiezen uit een betonlook met een glad en strak uiterlijk of een betonlook met een gemêleerde uitstraling.

Betonlook vloer voor elk interieur

Omdat een betonlook vloer kan worden opgeleverd in elke denkbare kleur, past een betonlook vloer altijd bij uw inrichting. Om de echte betonlook te realiseren, wordt vooral gewerkt met grijstinten. U kunt hiervan afwijken door andere kleuren te kiezen. De mogelijkheden zijn onbeperkt; u kunt elke gewenste kleur uitkiezen.

Verschillende patronen van een betonlook vloer

Naast de kleur van een betonlook vloer, kunt u ook uit diverse patronen kiezen. Een patroon in uw vloer is zeer bepalend voor de sfeer die u wilt uitstralen. Zo kunt u altijd de gewenste uitstraling aan uw woning of bedrijfspand meegeven. U heeft keuze uit twee verschillende patronen: een rustig patroon en een druk patroon.

Mocht u zelf een idee hebben over het patroon van uw betonlook vloer, bespreek uw wensen dan met ons. Gezamenlijk komen we tot het juiste patroon voor uw vloer.

Meer informatie over betonlook vloeren

Voor meer informatie over onze betonlook vloer of de kleuren waar u uit kunt kiezen, neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Om direct een offerte aan te vragen vult u het offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw bedrijf.