Betonlook vloer zakelijk

Een betonlook vloer is een representatieve vloer die geschikt is voor zakelijke toepassingen. Zowel op kantoor als in een fabriekshal is een betonlookvloer van toegevoegde waarde door zijn gunstige eigenschappen. Betonnen vloeren zijn gemakkelijk in het onderhoud, voelen comfortabel aan en zijn duurzaam. Rivev Betonlook levert op maat gemaakte betonlook vloeren in elke gewenste kleur, voorzien van eventuele extra opties zoals een vloerverwarming of speciale afwerking.

Duurzaam

Aangenaam

Brandvertragend

Onderhoudsvriendelijk

Zeer hygiënisch

Strak design

Rivev Betonlook is gespecialiseerd in het produceren en aanleggen van betonlook vloeren bij bedrijven. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een betonnen vloer in uw onderneming. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Offerte Contact

Betonlook vloer in uw winkel

Een winkelvloer dient bestand te zijn tegen een hoge loopbelasting en moet tegelijkertijd representatief zijn. Een betonlook vloer voldoet aan beide eisen en is daarom de ideale vloer voor uw zaak. Maak uw keuze uit een breed kleurenscala en designs om de vloer volledig aan te laten sluiten bij uw huisstijl.

Betonlook vloer als kantoorvloer

Van een kantoorvloer wordt verwacht dat hij klasse uitstraalt en functioneel is. Zo is een betonlook vloer geluiddempend waardoor u niets zult merken van langslopende collega’s. Daarnaast is een betonlook vloer een prachtige verschijning die wij volledig kunnen opleveren naar uw wensen.

Betonlook vloer werkplaats

Een betonlook vloer is slijtvast en biedt optimale ondersteuning voor werkzaamheden waarmee zware objecten en voertuigen gemoeid zijn. Ook worden geluiden gedempt zodat er een ideale werkomgeving ontstaat. Rivev Betonlook heeft verschillende garages en andere werkplaatsen van een robuuste betonlook vloer voorzien en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een zakelijke betonlook vloer?

De prijs van een zakelijke betonlook vloer staat niet vast. Omdat er wordt gekeken naar het aantal vierkante meters, de conditie van de ondervloer, aanvullende wensen en de vorm van de ruimte, verschilt het kostenplaatje per bedrijf.

Voor meer informatie over de kosten van een betonlook vloer voor uw bedrijf of om direct een offerte op te vragen, neemt u contact met ons op via 06 14646517 of info@rivev.nl.

Betonlook vloer showroom

Een betonlook vloer in uw showroom zorgt voor een aangename presentatie van uw producten. Zowel keukens, voertuigen als meubelen kunt u prima tentoonstellen op een betonlook vloer, waarbij u niet bang hoeft te zijn dat alle aandacht naar de vloer gaat. Een betonlook vloer past zich aan aan de situatie waarin hij wordt gelegd en is te allen tijde een toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Betonlook vloer horeca

Een optimale hygiëne en presentatie zijn twee belangrijke elementen in de horeca. Uw vloer dient hierop aan te sluiten. Met een betonlook vloer kiest u daarom voor een onderhoudsvriendelijke vloer die aangenaam aanvoelt en er altijd mooi uitziet. Het maakt niet uit of de vloer wordt gelegd in een restaurant, discotheek, lunchroom of koffiezaak; een betonlook vloer is geschikt voor alle horeca omgevingen.

Betonlook vloer sportschool

In een sportschool komen dagelijks honderden mensen over de vloer die intensief gebruikmaken van de ondergrond. Een betonlook vloer is gemaakt voor een hoge loopbelasting en is bovendien zeer hygiënisch. Zware fitnesstoestellen vormen eveneens geen probleem voor een betonlook vloer. Ons vloersysteem is ook geschikt voor gymzalen en tennishallen.

Kies de juiste afwerking voor uw zakelijke betonlook vloer

U kunt de betonlook vloer op verschillende manier afwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de vloer laten verwerken, een vloerverwarming laten inbrengen, een antisliplaag laten aanbrengen of de vloer laten voorzien van een geluiddempende laag.

Neem contact op met Rivev Betonlook

Mocht u vragen hebben over een betonlook vloer, neem dan contact op met onze specialisten via 06 14646517 of info@rivev.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een betonlook vloer voor uw onderneming.

Offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw bedrijf.