Betonlook vloer prijs

De betonlook vloer prijs wordt berekend nadat wij onder andere weten wat uw wensen zijn en hoe groot de ruimte is. Om de prijs beter in te schatten, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen. We bespreken dan uw wensen en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Wat kost een betonlook vloer

De prijs van een betonlook vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Bij een groter oppervlak is de prijs vaak voordeliger per m2. Wanneer u een vloerverwarming in laat bouwen of wanneer de ondergrond nog geëgaliseerd moet worden, zal de prijs toenemen.

Voor meer informatie over de betonlook vloer prijs neemt u telefonisch contact met ons op via 06 14646517 of vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Inrichting van de ruimte

Het aanbrengen van een betonlook vloer in een grote ruimte, zonder veel hoekjes en andere obstakels is voordeliger per m2 dan een betonlook vloer aanbrengen in een kleinere ruimte, waar wij rekening moeten houden met verschillende objecten. Wanneer wij effectiever te werk kunnen gaan, scheelt dit op de arbeidsuren. Dit resulteert in een lagere offerte.

De staat van de ondervloer

Als uw ondervloer nog niet helemaal gelijk is, is het noodzakelijk dat deze eerst geëgaliseerd wordt. Mocht u goed zijn in klussen, dan kunt u dit zelf doen. Anders komen onze vakmensen dit voor u doen. Dit scheelt u veel tijd en u bent ervan verzekerd dat de ondergrond op de juiste manier wordt voorbereid, zodat we de betonlook vloer direct kunnen plaatsen.

Het aantal vierkante meters

De prijs wordt voornamelijk bepaald door het aantal m2 van de ruimte. Wanneer het aantal vierkante meters toeneemt, daalt de prijs per m2. Een betonlook vloer laten plaatsen in een grote ruimte zoals een bedrijfshal of een hele verdieping van een woonhuis, is daarom in verhouding vaak goedkoper dan een betonlook vloer laten plaatsen in één kamer of een kleinere ruimte.

Vloerverwarming laten inbouwen

Een betonlook vloer is zeer geschikt voor het laten inbouwen van een vloerverwarming. Nooit meer last van koude voeten én een betere verdeling van de warmte in huis. Door het aanbrengen van een vloerverwarming, valt de offerte in eerste instantie hoger uit, maar dit verdient u weer terug met wat u bespaart op uw energierekening.

Kleur van de betonlook vloer

De standaardkleur van een betonlook vloer is grijs. Wanneer u deze kleur kiest, dan zal dat niets extra’s kosten. Mocht u van de standaardkleur willen afwijken óf een combinatie willen van meerdere kleuren, dan komen er extra kosten bij. U kunt hierbij kiezen uit elke RAL- en NCS-kleur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij berekenen graag de prijs van een betonlook vloer voor uw woning, bedrijfspand of showroom. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het offerteformulier op onze website in te vullen. Voor vragen over het offerteformulier of om een afspraak te maken, neemt u telefonisch contact met ons op via 06 14646517. De specialisten van Rivev B.V. komen dan bij u thuis om de werkzaamheden in te schatten en om de betonlook vloer prijs te berekenen.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw zakelijke ruimte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.