Afwerking van een betonlook vloer

Een betonlook vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geluiddempende laag zodat u zelf geen overlast veroorzaakt. Daarnaast kan ook worden gekozen voor een matte vloerafwerking om het stoere karakter van de betonlook vloer te benadrukken.

Logo verwerken

Een betonlook vloer leent zich uitstekend voor een originele en persoonlijke afwerking: zo kunt u gemakkelijk een afbeelding of tekst laten verwerken in de vloer. Dit is vooral erg leuk in de kinderkamer of slaapkamer.

Voor bedrijven is deze optie ook erg interessant. Door het integreren van een bedrijfslogo in uw vloer creëert u een unieke vloer, wat uw bezoekers en klanten nog lang bij zal blijven.

Antisliplaag

Een antisliplaag voorkomt dat u uitglijdt over uw vloer. Dit is niet alleen in uw eigen huis handig, maar ook zeer noodzakelijk wanneer de betonlook vloer wordt toegepast in een bedrijfspand.

Met een antisliplaag zorgt u voor een veilige vloerafwerking en worden ongelukken voorkomen. 

Structuur

Om de betonlook vloer te voorzien van een gladde structuur, kunnen wij de vloer vlinderen totdat deze helemaal egaal is. Ook kunt u kiezen tussen een

matte en een glanzende afwerking. Een glanzende vloerafwerking oogt zeer strak en komt tot stand door de vloer te polijsten. Door middel van een schuurmachine worden alle oneffenheden uit de vloer geslepen en voorzien van een mooie glanslaag. Kiest u voor een matte afwerking, dan oogt uw betonlook vloer direct veel robuuster en stoerder.

Geluiddempende laag

Voorkom contactgeluid en geluidsoverlast door het laten aanbrengen van een geluiddempende laag. Een geluiddempende laag wordt ook vaak aangebracht in garages, werkplaatsen en winkels. Met een geluiddempende laag veroorzaakt u zelf geen overlast voor uw buren.

Persoonlijk advies over de afwerkingen van een betonlook vloer

Voor persoonlijk advies over een betonlook vloer en de vele mogelijkheden van een betonlook vloer neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en nemen graag alle opties met u door.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een betonvloer in uw zakelijke ruimte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.